YOKOHAMA ES32

Yokohama
Yokohama, kansainvälisesti tunnettu rengasvalmistaja, jonka ES32-malli on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen tuote.
Tämä rengas on suunniteltu monipuoliseen käyttöön ja sisältää useita teknisiä erityispiirteitä.
Tuotekoodi:
Määrä ja rengaskoko
-15%
Palvelut Yhteensä:
0,00 €
Summa Yhteensä:
306,20 €
('Ei yhtään')
Edullisin hinta edellisen 30 päivän ajalta
76,55 €
Hinta nyt
POINT-S RENGASTILI
Kuukausierä 25,51 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 306,20 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 0,00 €, Tod. vuosikorko 0,00 %.
Lue lisää
EU-Tire marking
C B 68dB
Tekniset tiedot

Kuvaus

  • Melunvaimennus: ES32-mallissa on erityinen kumisekoitus ja pintakuvio, jonka tarkoituksena on vähentää melua ajon aikana. Tämän ominaisuuden avulla renkaan on tarkoitus tarjota hiljaisempi ajoelämys verrattuna moniin muihin saman segmentin renkaisiin.
  • Kulutuspinta: Yokohama on käyttänyt edistyksellistä kumisekoitetta, joka ei ainoastaan tarjoa parempaa pitoa märillä ja kuivilla teillä, mutta myös optimoi renkaan kulutuskestävyyden. Tämä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja vähemmän tarvetta renkaiden vaihdolle.
  • Runkorakenne: Renkaassa on kestävä runkorakenne, joka tarjoaa lisää tukevuutta ja vakautta ajon aikana. Tämä ominaisuus on suunniteltu parantamaan auton hallittavuutta erityisesti mutkissa ja suurissa nopeuksissa.
  • Pistonsuojaus: ES32 sisältää lisäsuojauksen pistovaurioita vastaan. Tämä ominaisuus on suunniteltu vähentämään renkaan vaurioitumisen riskiä terävien esineiden, kuten kivien tai lasinsirujen, iskeytyessä renkaaseen.