NOKIAN TYRES HKPL 10

NOKIAN TYRES
Nokian Hakkapelitta 10 -nastarengas vastaa kaikkiin talven haasteisiin. Tuote on suunniteltu tuomaan huipputason turvallisuutta talven arvaamattomimmissa olosuhteissa, tämä rengas määrittelee uudelleen, mitä odotamme talvirenkaalta.

Tuote sisältää HAKKATURVAN
Tuotekoodi:
Määrä ja rengaskoko
Palvelut Yhteensä:
0,00 €
Summa Yhteensä:
509,00 €
('Ei yhtään')
Tekniset tiedot

Kuvaus

  • Pito-ominaisuudet: Olipa kyseessä jäätyvä sade, lumipeite tai liukas musta jää, Hakkapelitta 10:n innovatiivinen tuplanastateknologia tarjoaa parasta mahdollista pitoa. Keskialueen nastat takaavat paremman pidon kiihdyttäessä ja jarrutettaessa, kun taas olkapääalueen nastat ovat omiaan mutkissa ja kaistanvaihdoissa.
  • Ajettavuus: Vaikka talvinen tie saattaa olla haastava, Hakkapelitta 10 takaa vakaan ja tarkan ajokokemuksen kaikenlaisissa olosuhteissa. Lisäksi sen huolellisesti suunniteltu rakenne tarjoaa miellyttävän äänitason, joten voit nauttia rauhallisemmista ja mukavammista ajomatkoista.
  • Ympäristöystävällisyys: Ei riitä, että rengas on turvallinen ja mukava – sen tulisi myös olla ystävällinen ympäristölle. Nokian Hakkapelitta 10 on suunniteltu tarjoamaan pitkäikäisyyttä ja alhaisempaa polttoaineenkulutusta, mikä tekee siitä ympäristötietoisen valinnan talvikaudelle.

Yhteenveto:

ÄÄRIMMÄISTÄ TURVALLISUUTTA – OPTIMAALINEN PITO JÄÄLLÄ JA LUMELLA
TARKKA JA VAKAA AJOKOKEMUS, MYÖS VAIKTELEVILLA TEILLÄ
ERINOMAINEN AJOMUKAVUUS JA HILJAINEN AJON AIKANA
PIDENTÄÄ AJOMATKAASI JA VÄHENTÄÄ POLTTOAINEEN KULUTUSTA


Koe talven teiden hallinta ja mukavuus uudella tavalla Nokian Hakkapelitta 10 -renkaan avulla.