NOKIAN TYRES BLUE 3

NOKIAN TYRES
Nokian Tyres HAKKA BLUE 3 -rengas on suunniteltu erityisesti vastaamaan pohjoismaisten teiden haasteisiin. Tämä rengas yhdistää sekä tarkan suorituskyvyn että teknologiset ratkaisut, jotka takaavat ajomukavuuden kaikenlaisilla tienpinnoilla.

TUOTE SISÄLTÄÄ HAKKA-TURVAN
Tuotekoodi:
Määrä ja rengaskoko
Palvelut Yhteensä:
0,00 €
Summa Yhteensä:
380,00 €
('Ei yhtään')
POINT-S RENGASTILI
Kuukausierä 44,00 €, Maksuaika 12 kk, Luottosumma 528,00 €, Vuosikorko 0,00 %, Käsittelymaksu 0,00 €, Tod. vuosikorko 0,00 %.
Lue lisää
EU-Tire marking
B A A 67dB
Tekniset tiedot

Kuvaus

  • Parasta pitoa vaihtuviin keleihin: Olipa lämpömittari +3 tai +30 asteen välillä, HAKKA BLUE 3 varmistaa, että sinulla on paras mahdollinen pito tiehen. Sen erikoisrakenne ja kumisekoitus on kehitetty tarjoamaan erinomainen pito myös kylmissä kesäolosuhteissa, erityisesti märällä tiellä.
  • Äänetön Matkakumppani: Matkasi on mukavampi ja rauhallisempi. HAKKA BLUE 3:n pintakuvio ja kumisekoitus vaimentavat tehokkaasti tiemelua, joten voit keskittyä nauttimaan ajosta.
  • Pitkäikäisyys ja Turvallisuus: Tämän renkaan kulutuskestävyys ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. HAKKA BLUE 3 on suunniteltu kestämään, joten voit nauttia huolettomista kilometreistä koko renkaan elinkaaren ajan.