Renkaan korjaus (alk. 30€)

Renkaan korjauspalvelu on suunniteltu korjaamaan renkaissa olevia vaurioita, kuten pieniä reikiä tai viiltoja.

- Vaurion arviointi: Ennen korjaustoimenpiteitä tehdään perusteellinen tarkastus määrittämään vaurion laajuus ja määrittämään, onko korjaus mahdollista ja turvallista.
- Pistokorjaus: Pienille rei'ille, jotka ovat renkaan kulutuspinnalla, käytetään pistokorjausta, joka täyttää vaurioituneen alueen erikoismateriaalilla.
- Sisäpaikkaus: Syvemmille vaurioille, jotka vaativat renkaan sisäpinnan käsittelyä, käytetään laikkausta. Tämä menetelmä liittää erityisen paikan renkaan sisäpintaan ja palauttaa sen tiiviyden.
- Turvallisuuden varmistaminen: Jokainen korjattu rengas testataan paineistamalla ja tarkastusaltaassa käyttämällä varmistaaksemme, että korjaus on onnistunut ja rengas on turvallinen käyttöön.

Huomautus: Kaikkia renkaan vaurioita ei voida korjata turvallisesti. Jos renkaan vaurio on liian suuri tai sijaitsee alueella, joka ei sovellu korjaukseen, asiakkaalle suositellaan uuden renkaan hankkimista turvallisuussyistä.
Tuotekoodi:
30,00 €
Palvelut Yhteensä:
65,00 €
Summa Yhteensä:
95,00 €
('Ei yhtään')

Kuvaus

  • Vaurion arviointi: Ennen korjaustoimenpiteitä tehdään perusteellinen tarkastus määrittämään vaurion laajuus ja määrittämään, onko korjaus mahdollista ja turvallista.
  • Pistokorjaus: Pienille rei'ille, jotka ovat renkaan kulutuspinnalla, käytetään pistokorjausta, joka täyttää vaurioituneen alueen erikoismateriaalilla.
  • Sisäpaikkaus Syvemmille vaurioille, jotka vaativat renkaan sisäpinnan käsittelyä, käytetään laikkausta. Tämä menetelmä liittää erityisen paikan renkaan sisäpintaan ja palauttaa sen tiiviyden.
    Turvallisuuden varmistaminen: Jokainen korjattu rengas testataan paineistamalla ja tarkastusaltaassa käyttämällä varmistaaksemme, että korjaus on onnistunut ja rengas on turvallinen käyttöön.
  • Huomautus: Kaikkia renkaan vaurioita ei voida korjata turvallisesti. Jos renkaan vaurio on liian suuri tai sijaitsee alueella, joka ei sovellu korjaukseen, asiakkaalle suositellaan uuden renkaan hankkimista turvallisuussyistä.