Alumiinivanteet 2021

Point-S Collection 2021/2022 hinnat ovat sarjahintoja (4 kpl). sis. Alv.24% 

VANNESOVITIN

Alcar Finlandin edustamat vannemerkit ovat ensiluokkaisia ja ne valmistetaan ajanmukaisissa tuotantolaitoksissa laadukkaista raaka-aineista. Vanteilla on maahantuojasta riippuen 2-3 vuoden pintakäsittelytakuu. Erittäin laajan vannevalikoiman lisäksi ALCAR Finland Oy:n vahvuuksia ovat tuotteitten kattava varastointi ja lyhyet toimitusajat.

AEZ, Dotz, Dezent, Enzo, MAK


Katso myös muiden toimittajiemme valikoimat/ Vannesovittimet


Rautamo

Oy Rautamo Ab on määrätietoisen ja pitkäjänteisen työn ansiosta saanut vahvan aseman Suomen markkinoilla. Nopeat toimitukset, laadukkaat tuotteet sekä henkilökohtainen palvelu ovat tärkeitä asioita Rautamolle. Työskentelemme myös luotettavien toimittajien kanssa jotka jakavat meidän arvoja ja pystyvät tarjoamaan laadukkaita vanteita hyvällä designilla. Haluamme, joka tilanteessa, välittää asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua sekä turvallista ostamista.

Brock, Oxigin, Rial, EtaBeta, GMP Italia, Alutec, Stance, Vertini, BBS, Vossen, Rseries, Spath, Rotiform

Special Fälgar

Specialfälgar perustettiin Ruotsissa 1993. Specialfälgar on vuosien mittaan kasvanut yhdeksi merkittävämmäksi vannetoimittajaksi Pohjoismaissa. Tänä päivänä myymme yli 200 000 vannetta vuodessa.
Specialfälgar toimii nykyään kaikissa pohjoismaissa ja on osa Hertel Groupia. Olemme myös edustettuina Baltiassa.

Nitro, Advanti, BM, Image, CSP, Incubus, Ballistic, MSW, OZ, Breyton

Inter-Tyre

Tällä hetkellä Inter-Tyre on johtava alumiini- ja teräsvanteiden toimittaja niin Hollannissa kuin ulkomailla. Valikoma sisältää laajan valikoiman huippumerkkejä sekä useita omia merkkejä.

InterAction, Monaco, 1000Miglia, Soleil, itWheels, ATS, Fox, Rosso, Anzio, Ronal, Speedline, CMS

 


TPMS-ilmanpaineanturit alkaen 185€/ sarja ohjelmoituna

2014 ja sen jälkeen käyttöön otetuissa autoissa on Tire Pressure Monitoring System eli rengaspaineen valvontajärjestelmä, eli TPMS-järjestelmä.

  • TPMS- järjestelmä sisältää varsinaisen venttiilin lisäksi lähettimen jonka avulla auto saa tiedon rengaspaineista. Jokaisessa renkaassa on venttiilissä oma anturinsa, jonka kautta saadaan tarkka pyöräkohtainen tieto. Osassa autoissa TPMS vaatii uudelleen ohjelmoinnin jokaisen renkaanvaihdon yhteydessä.

 


 

 

TSW

TSW; Beyern BMW, Coventry Jaguar, Cray Corvette, Genius Smart ForTwo, Lumarai Lexus, Mandrus Mercedes-Benz, Redbourne Land Rover ja Range Rover, Victor Equipment Porsche, Black Rhino, Butzi, Genesis (mittatilaus) ja JZ (mittatilaus)


 

Meillä voit maksaa myös MobilePayllä

Ajanvaraus

OUTLET

Maksa osissa

Yhteystiedot

Teräs-Rengas Oy Point-S Oulu

Kaarnatie 4
90530 Oulu
+358 8 5622 333 +358 44 539 4875+358 8 5622 333 +358 44 539 4875
vasb@grenf-eratnf.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8.00-17.00 (pyhäpäivät suljettu)
Lauantaisin: 9-14 (Lokakuun ajan)

Ontero Mika

Liikanen Ilari

Heikkinen Pasi

Raskaan kaluston myynti

Laskutusosoite

Mittamiehentie 2
90530 Oulu
ynfxhghf@grenf-eratnf.sv

Palvelemme: