Bandag Pinnoitukset

Bandag on myöntänyt Teräs-Rengas Oy:lle laatutodistuksen. Olemme Bandagin tarkastama, Bandag-menetelmiä noudattava korkealuokkaisten laatutuotteiden valmistaja, jo vuodesta 1996 asti. Bandag on pinnoitusalan maailmanlaajuinen markkinajohtaja.

Bandag-pinnoittajat pinnoittavat vuosittain lähes 20 miljoonaa kuorma- ja linja-autonrengasta. Keksiessään mullistavan renkaiden pinnoitusmenetelmänsä saksalainen Bernhard Anton Novak ei tiennyt, että se kehittyisi monikansalliseksi liiketoiminnaksi. Nyt kun yrityksen perustamisesta on kulunut melkein 60 vuotta, Bandag-menetelmästä on tullut high-tech -palvelupaketti, joka toimii 144 maassa. Renkaiden uudistaminen Bandag-menetelmällä kuluttaa ainoastaan 25 % siitä määrästä energiaa ja luonnonvaroja, joka kuluu uuden renkaan valmistamiseen, ja koska Bandag-menetelmä pidentää renkaan käyttöiän kaksin- tai joskus jopa kolminkertaiseksi.

Tuo renkaasi pinnoitukseen hyvissä ajoin, ennen kuin pilaat renkaan arvokkaan rungon, jolloin rengas muuttuu moottoritien pohjan täytteeksi.

Bandag- kuvasto 03/2015 /PDF


Pintavalitsin

Pinnoituksen vaiheet

Alkutarkastus

Renkaalle suoritetaan ensimmäisenä silmämääräinen alkutarkastus, minkä jälkeen tehdään NHD-tarkastus.

NHD-laite löytää vauriot, joita ihmissilmä ei kykene havaitsemaan.

Pinnan poisto

Vanha pinta poistetaan automaattisella karhennus-koneella ja työ viimeistellään käsin. Kaikki pintapuoliset vauriot avataan ja näin varmistetaan rungon ja uuden pinnan täydellinen yhdistyminen.

Kolojen avaus

Kolojen avauksessa tarkastetaan kaikki ulkopuolisten esineiden aiheuttamat vauriot ja tarvittaessa poistetaan kiinnittyneet esineet.


Uusi kulutuspinta

Uusi kulutuspinta valmistetaan liittämällä siihen välikumi mankeloimalla, jonka avulla uusi kulutuspinta kiinnitetään esivalmisteltuun runkoon.

Vulkanointi

Valmis aihio laitetaan paistopussiin ja vulkanoidaan paistokammiossa 99 asteen lämmössä ja kuuden barin paineessa viisi tuntia. Tällä taataan pinnan ja rungon liitoskohdan kestävyys.

Laadunvarmistus

Vulkanoinnin jälkeen renkaalle tehdään vielä jälkitarkastus, jonka läpäisee vain virheetön tuote. Tämän jälkeen rengas maalataan ja se on valmis asiakkaalle luovutettavaksi.

Meillä voit maksaa myös MobilePayllä

Ajanvaraus

OUTLET

Maksa osissa

Yhteystiedot

Teräs-Rengas Oy Point-S Oulu

Kaarnatie 4
90530 Oulu
+358 8 5622 333 +358 44 539 4875+358 8 5622 333 +358 44 539 4875
vasb@grenf-eratnf.sv

Palvelemme:
Arkisin: 8.00-17.00 (pyhäpäivät suljettu)
Lauantaisin: 9-14 (Lokakuun ajan)

Ontero Mika

Liikanen Ilari

Heikkinen Pasi

Raskaan kaluston myynti

Laskutusosoite

Mittamiehentie 2
90530 Oulu
ynfxhghf@grenf-eratnf.sv

Palvelemme: